Zebra TC52 Android El Terminali yüksek performanslı OTVT(Otomatik Toplama Veri toplama) Cihazı

Zebra TC52 El Terminali Zebra nın üst segment El Terminalleri serisinde yerini aldı Zebra TC51 modelinin geliştirilmesiyle cihaz 4gb Ram ve 32gb lık Rom eklendi. Zebra TC52 El Terminali Android 8.1 Platformunda karşımıza çıkmaktadır Android 10 ve Android 11 desteği ile Zebra TC52 uzun yıllar verimli kullanabilirliği olan bir modeldir. 1D ve 2D karekod barkodları her açıdan mükemmel seviyede okuyabilen Zebra TC52 El Terminali sınıfının en iyisi durumuna geçiyor. Zebra kurumsal müşterileri için Mobility DNA kapsamı altında en faz iş yoğunluğu ve iş güvenliği için kullanışlı anlaşılır bir yazılım olarak karşımıza çıkmaktadır.

Zebra Onecare desteği ile cihazlarınızı güvenlik olarak uzun vade de koruma paketleri sunmaktadır. 3 ile 5  yıllık Onecare paketleri cihazlarınızın Düşme Kırılma darbe su vb durumlarda kullanılmaz hale gelmesi arızalanması gibi olası problemlerde ücretsiz olarak cihazın onarımlarını veya değişimini yapıp minimum sürede sizlere ulaştırmaktadır.
Zebra TC52 firmanızın kullan alanına göre sizlere çeşitli Zebra TC52 aksesuarları sunmaktadır Kabza Koruma kılıfı araç şarjı yedek batarya credle batarya şarj İstasyonu RFİD Mobil Bilek Takma Proses bunlar başlıca aksesuarları olarak karşımıza çıkmaktadır.